Carne de pui şi peşte

O gamă variată de produse din carne de pui şi peşte va stau la dispozitie in fiecare zi a saptaminii in magazinul nostru.

Produsele congelate sunt grupate in vitrine astfel: carne de pui, carne de peste, legume si aluaturi congelate.

Carne de pui, carne de curcan  si peste, toate ambalate in punga sau la tavita.

Carne de pui de la Transavia

Sortimentaţia produselor congelate de la Transavia, s-a îmbogăţit cu gama produselor calibrate, congelate rapid individual: aripioare secţionate, piept de pui dezosat şi pulpe inferioare. Toate produsele sunt disponibile în pungi de 1 kg.

Carne de pui de Frumusani

Piept de pui dezosat fara piele de Frumusani, pulpe de pui fara spate, pulpe de pui dezosate, piept de pui cu os, aripi de pui.

Ficat de pui, pipote de pui.

Carne de peste

O carne alba, mai usor de digerat decat alte feluri de carne, bogat in proteine cu un continut redus de grasimi. Aceasta reprezinta o sursa excelenta de acizi grasi  de tipul Omega3.

  • File de merluciu,
  • File de Salau de Nil
  • File de Pangasius, file de Cod, Pastrav eviscerat,
  • Trunchi de merlucius
  • Crap

Legumele si fructele congelate sunt disponibile in extrasezon, pot fi pastrate timp indelungat, prepararea lor este rapida si comoda.

In vitrina se pot distrige usor pungile de fasole verde pastai, mazare congelata, fasole galbena taiata, vinete coapte, spanac, porumb galben congelat, amestec de legume mexican, cartofi congelati, aluaturi si foetaje congelate.

Vă aşteptăm la Supermarket CRISMAR de luni pana sambata de la orele 7,00-22,00, iar duminica de la orele 8,00-19,00!