Despre noi

Suntem o societate comerciala in continua dezvoltare care doreste sa fie aliniata la toate cerintele standardelor nationale si europene. Painea este creata cu drag de noi in fiecare zi a saptamanii pentru ca si dumneavoastra sa va bucurati de ea.

AUTO-VALMAR SRL a fost înfiinţată în 1996,  şi până în prezent a ajuns să aibă  un cuvânt de spus în privinţa produselor de panificatie si a comertului cu produse alimentare din judetul Bistrita-Nasaud. Initial  am produs numai paine alba, ulterior pentru a putea servi interesele clientilor nostri, domeniul de activitate s-a diversificat.

Ce garantii oferim? Avand in vedere noile cerinte europene privind integrarea Romaniei in Uniunea Europeana, am derulat si implementat programul privind certificarea H.A.C.C.P. in domeniul sigurantei alimentelor. Speram ca acesta este un punct in plus in increderea pe care ne-o acordati. Politica de  calitate a firmei AUTO-VALMAR este aceea de a îndeplini toate cerinţele legate de igienă şi calitate, punând  sănătatea oamenilor pe primul plan şi respectând condiţiile impuse de lege în domeniu. Pentru aceasta, urmărim îndeaproape modernizările tehnologice din întreaga lume şi le aplicăm în acelaşi timp cu ei.

Auto-Valmar este societatea comerciala care ti le ofera pe toate brutarie, magazine proprii si retea de distributie a produselor de panificatie. Toate, incepand cu calitate! Orice lucru trebuie realizat cu suflet iar reusita este garantata. Încă de la începutul activităţii noastre, am optat pentru calitate.