Lactate şi brânzeturi

In vitrina cu perdea de aer clientii gasesc: lapte proaspat, UHT, lapte pentru cafea, iaurturi Danone, Casa Buna, cascavaluri de diferite tipuri si marimi, margarina Becel, Rama, Delma, Unirea, drojdie proaspata, branza topita triunghi Hochland, Apetito, Kinder felie de lapte.

Magazinul vine mai aproape de consumator cu produse lactate proaspete, branzeturi de calitate, facute dupa retete traditionale si  seducatoare prin pret.

Lapte de la Carmolact Monor si Romfulda Beclean la 1.5%, de 3.5% pasteurizat proaspat la cutie sau punga, la preturi pentru fiecare buzunar.

Lapte integral standardizat, omogenizat Ultrapasteurizat UHT obtinut printr-o tehnologie superioara de prelucrare a laptelui degresat, omogenizat, grasime 0.1%, 1,5%, 3,5% comercializat sub denumirea de La Dorna, Buna dimineata, Milli, Raraul, Lapte Fulga bunatate de lapte. Poate fi chiar si cu gust de miere, cacao sau vanilie.

Cascaval obtinut din lapte de vaca prin oparirea casului. Grasime in SU min 40% comercializat sub denumirea de Tarnita, Dalia De Albalact, Mozarella, Raraul, Milli, De beclean la gramaje si preturi pe masura.

Iaurturile la pahar, simple, dietetic  sau cu fructe, foarte gustoase, hrănitoare, care ne dau vitalitate şi multă energie pentru toată ziua. Lapte batut, sana in ambalaje si gramaje solicitate de clienti.

Smantina la pahar sau la galeata de la Carmolact Monor, Romfulda Beclean, De Albalact.

Unt de masa de la Albalact, Napolact, Megle

Brânza proaspata de vaci 500g obtinuta din lapte de vaca degresat pasteurizat 0.1%, cheag, culture lactice selectionate Grasime in SU max 25%. Producatori renumiti Carmolact Monor., Albalact.

Branza topita 125g ambalata la Albalact, Monor, Romfulda. Crema de unt de la Romfulda.

Vă aşteptăm la Supermarket CRISMAR de luni pana sambata de la orele 7,00-22,00, iar duminica de la orele 8,00-19,00!