Răcoritoare şi apă minerală

Racoritoare carbogazoase, neacidulate, ceaiuri reci din gama Coca-Cola, Pepsi, Adria, Alegria, Fructovit.

Produsele sunt disponibile în ambalaj tip PET cu gramaj de la 0.5l, 1litru, 1.5litri, 2litri sau 2.5l, în diferite sortimente: portocală, lămâie, măr verde, piersici, coacaze, visine.
Sucuri naturale la cutie de 1litru sau 2litri din gama Tymbark, Cappy,

Produsele Tymbark

Tymbark Cool beneficiază de un nou ambalaj şi de o noua reţetă, fără conservanţi, fiind produs cu ajutorul tehnologiei de ambalare în mediu aseptic, procedură ce presupune sterilizarea ambalajului şi a sistemului în care are loc umplerea cu produs lichid.

Tymbark Cool e fără conservanţi!

Tymbark COOL 2l este disponibil în şase sortimente:portocale, visine, piersici, mar verde, multivitamin, grapefruit roz.

Dacă bei un pahar cu suc de grefă, portocale, piersici, visine sau lămâie, te vei simţi mai bine după o zi de muncă. Sucurile sunt energizante fizic şi psihic,tonice, reconfortante si răcoritoare.

Apa minerala

Apa minerala ambalata in flacoane de 0.5l, 1,5l, 2 l sau 2.5l.

Cumpara 6 flacoane de apa minerala la 1.5l, 2 sau 2.5 si vei plati 5bucati.

Apa minerala pe gustul fiecarui client de la Borsec – regina apelor minerale, Dorna, Poiana Negri, Tusnad, Stanceni, Hera.

Apa plata de la Borsec, Dorna.

Energizante

Energizante menite a satisface dorintele celor care au nevoie de o doza mai mare de energie.

In magazinul nostru gasiti din gama Tigger, Red Bull, Ia doza zilnica de energie de care ai nevoie ! Si iti asigura in acelasi timp placerea savurarii unei bauturi fine, de calitate…

Vă aşteptăm la Supermarket CRISMAR de luni pana sambata de la orele 7,00-22,00, iar duminica de la orele 8,00-19,00!