Reţea de desfacere

Toate produsele noastre se pot achizitiona direct din magazinele proprii de desfacere situate in municipiul Bistrita, sau prin reteaua proprie de desfacere , prin agenti specializati.

LIVRARE

Cei mai multi dintre clientii nostri sunt de fapt magazine mici de cartier, de unde clientii fideli ai cartierului vin si se aprovizioneaza cu produsele noastre, cerandu-le vanzatorilor ca aceste produse sa fie foarte proaspete. Astfel magazinele ne transmit comanda pentru dimineata, urmand ca peste zi, in functie de dorintele clientilor, sa mai comande si alte cantitati de paine si produse de panificatie. Asa ca produsele noastre nu au timp sa fie stocate si apoi livrate pierzandu-si calitatile de care am tot amintit in prezentarea acestora.

Livrarea se face incepand cu ora 6 dimineata, pentru a avea fiecare magazin cu care colaboram paine si produse de panificatie, proaspete si gustoase la ora deschideri. Iar la sfarsit, clientii nostri sunt multumiti, pentru ca le livram produse proaspete.

Cum puteti lua legatura cu noi?

In conditiile in care sesizati sau depistati, totusi, unele deficiente atat in vanzarea, livrarea produselor cat si in calitatea acestora, va rugam sa ne contactati si sa remediem de urgenta cele sesizate, constatate de dumneavoastra.

Va multumim pentru spijin si pentru faptul ca ne ajutati sa ne mentinem standardele ridicate de calitate ale produselor noastre!